Njen muž je kasnio na njihovu romantičnu večeru, a onda joj je plavuša pristupila noseći njegovu ružu

Njezin muž kasne na svoju romantičnu večeru, a zatim joj plava žena dođe s njom

 

Rick i Stacey su se udali za 30 godina. Kako bi proslavili svoju godišnjicu, Rick je odlučio učiniti nešto što Stacey nikada neće zaboraviti … i rezultat je jedan fenomenalan događaj koji je uhvaćen na video.

Sve što je Stacey znalo je da su ona i Rick planirali romantičnu večer u gradu – ali kad je izašla ispred hotela i nije vidjela njenu mladunčad, znala je da nešto nije u redu. Malo je znala, Rick je upisao pomoć i nazočnost najbližih prijatelja i obitelji.

Svatko se okupio tamo ne samo za svoju godišnjicu, već i za ceremoniju obnove vjenčanja koja će se odvijati tamo i tamo.

Stacey se nadvlada emocijama poput oblika flash mob oko nje, vodeći je niz ulicu.

Zahvaljujući nevjerojatnim ljudima Flash Mob America koji su sve to učinili, plesači i pjevači nastupaju oko iznenađene supruge i majke. Konačno, Rick izlazi iz gomile prije spuštanja na koljeno i traži još 30 godina svoje ruke u braku.

Prilično sam izgubio kad se pojavila njihova kći i izvodi posebnu pjesmu napisanu samo za njezine nevjerojatne roditelje. I samo pričekajte do samog kraja, kada Rick otkriva jedno konačno iznenađenje.

Uživajte u ovoj obnovi epske obećanja i molimo podijelite ovaj videozapis sa svojim prijateljima na Facebooku!